Μενού
alissa carlson schwartz
Alissa Carlson Schwartz | Twitter
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφηκαν στο αμερικανικό δίκτυο «CBS» στο Λος Άντζελες, όταν και η παρουσιάστρια του καιρού κατέρρευσε μπροστά σε όλους κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Συγκεκριμένα, η μετεωρολόγος είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του δελτίου όταν και τα μάτια της γύρισαν, κυριολεκτικά, προς τα πάνω πριν καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες και σε εκατομμύρια τηλεθεατές που είχαν συντονιστεί εκείνη την ώρα για να παρακολουθήσουν το δελτίο. Οι παρουσιάστριες μετά και το αρχικό σοκ, που βίωσαν, έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Ειδικότερα, η Alissa Carlson Schwartz, ετοιμαζόταν να δώσει την πρόγνωση του καιρού στο δελτίο της στις 7 το πρωί, όταν ξαφνικά το έχασε το χρώμα της. Προσπάθησε να διατηρήσει το χαμόγελο στο πρόσωπό της, αλλά πριν καν ξεκινήσει την πρόβλεψή, έχασε τις αισθήσεις της σε απόσταση εκατοστών από το γραφείο. Τότε τα πόδια της λύγισαν και έπεσε με ένα τράνταγμα στο έδαφος. 

Οι συμπαρουσιάστριές της Nichelle Medina και Rachel Kim δεν φάνηκε να παρατηρούν αρχικά ότι η Schwartz είχε λιποθυμήσει, με τη Medina μάλιστα να της απευθύνεται λέγοντας: «Alissa, αυτή είναι πραγματικά η ηρεμία πριν από την καταιγίδα». Δευτερόλεπτα αργότερα, η Kim βγάζει ένα «ωχ» και φαίνεται να στριφογυρίζει στην καρέκλα της καθώς προσπαθεί να δει τη Schwartz στην άλλη άκρη του δωματίου. «Ξέρετε, θα προχωρήσουμε σε διάλειμμα, τώρα αμέσως», είπε η Medina στο κοινό. «Ναι», συμφώνησε η Κιμ. Η εκπομπή δεν επέστρεψε σε ζωντανό πρόγραμμα, σύμφωνα με το TMZ, παρά έβγαλε στον αέρα προηχογραφημένα τμήματα.

Αξιο αναφοράς είναι ότι η γυναίκα είχε αντιμετωπίσει προβλήματα και στο παρελθόν, καθώς το 2014 είχε κάνει εμετό μπροστά στους τηλεθεατές. Μετά και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο εκείνη τη χρονιά είχε διαπιστωθεί ότι αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα. Οι γιατροί εξετάζουν μετά και το νέο επεισόδιο στην υγεία της Alissa αν σχετίζεται με τα προαναφερθέντα καρδιακά προβλήματα ή αν πρόκειται για κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, που δεν έχει διαγνωστεί ακόμη.