Μενού
epithesi-sxoleio-brazilia
Επίθεση μαθητή σε καθηγήτρια σε σχολείο στη Βραζιλία | @capinaweb
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό προκαλεί η επίθεση 13χρονου μαθητή με μαχαίρι σε 71χρονη καθηγήτρια σε σχολείο της Βραζιλίας. Κίνητρο της επίθεσης, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο, φαίνεται πως ήταν το γεγονός ότι η εκπαιδευτικός παρενέβη σε καβγά του ανήλικου δράστη με συμμαθητή του. Μάλιστα, το αγόρι στράφηκε και σε βάρος άλλων πέντε παιδιών τραυματίζοντάς τα. Η καθηγήτρια υπέκυψε λίγο μετά.

Σύμφωνα με μαθητή του σχολείου, ο 13χρονος λίγες ημέρες πριν την επίθεση είχε τσακωθεί με συμμαθητή του τον οποίο είχε αποκαλέσει «καρφί». «Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν άρεσε στο άλλο παιδί με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν» φέρεται να είπε ο μαθητής. 

https://twitter.com/capinaweb/status/1640404890173292555?s=20

Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του σχολείου. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο 13χρονος να φορά μία μάσκα με κρανίο και να ορμάει στην 71χρονη και να την χτυπάει με το μαχαίρι στην πλάτη και στο λαιμό, ενώ στη συνέχεια επιτίθεται σε άλλα παιδιά στην τάξη.

Μία άλλη καθηγήτρια σταμάτησε τελικά την, καθώς ακινητοποίησε τον 13χρονο, ενώ αυτός είχε στα χέρια του ένα άλλο παιδί. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές ο 13χρονος είχε μεταφερθεί πρόσφατα από άλλο σχολείο, ενώ έψαχνε για ημέρες το πώς θα μπορούσε να αποκτήσει όπλο μέσω διαδικτύου.

https://twitter.com/AndoRico/status/1640392343626084357?s=20