Τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούις, κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση στην στέψη του βασιλιά Καρόλου το Σάββατο, ωστόσο η 8χρονη Σάρλοτ έγινε viral στα social media για το... βλέμμα της.
Συγκεκριμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τη μικρή πριγκίπισσα έδωσαν... τροφή στου χρήστες του Twitter να πλάσουν θεωρίες συνομωσίας. Το βλέμμα της σε αρκετές φωτογραφίες παραπέμπει σε κινηματογραφικές ταινίες με τη μικρή πρωταγωνίστρια να είναι έτοιμη να τους... καταστρέψει όλους!
Άλλοι πάλι είδαν τεράστιες ομοιότητες με τη μητέρα της, Κέιτ Μίντλεντον, που με τη σειρά της εμφανίστηκε φορώντας τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα, σε μία κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από όλα τα ξένα Μέσα ενημέρωσης.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.