Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών συμπεριέλαβε χθες Τρίτη σε «λίστα καταζητούμενων» τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ουκρανίας, τον στρατηγό Βαλέρι Ζαλούζνι, καθώς και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τον στρατηγό Ολεξάντρ Σίρσκι.
Δεν διευκρινίστηκε το άρθρο του ποινικού κώδικα βάσει του οποίου διώκονται οι δύο στρατηγοί, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο RIA, το οποίο επικαλείται τη «λίστα καταζητούμενων» που διατηρεί το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Για αποτυχημένη απόπειρα της Μόσχας να κάμψει το ηθικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έκανε λόγο η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Χάνα Μαλιάρ. «Η άσκηση ψυχολογικής πίεσης σε (στρατιωτικούς) διοικητές που μάχονται έναν εχθρό ο οποίος υπερτερεί αριθμητικά και σε οπλισμό, είναι άσκοπη», έγραψε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Telegram.
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
- Χανιά: «Τσακωθήκαμε» υποστήριξε ο καθ' ομολογίαν δράστης - Με τραύματα σε θώρακα και κεφάλι η 45χρονη
- Πέντε τραγούδια που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι μιλούν για τον πατέρα
- Το τέλος του «My Radio», το φινάλε της Σκορδά και η συνάντηση του Τσουρού χωρίς αποφάσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.