Μενού
Γήπεδο της Τότεναμ
Οπαδοί μέσα στο γήπεδο της Τότεναμ στο Βόρειο Λονδίνο | AP Photos / Ian Walton
  • Α-
  • Α+

Έρευνα για ανθρωποκτονία άνοιξε στο βόρειο Λονδίνο, κοντά στο γήπεδο της Τότεναμ, όπου ένας άνδρας, σύμφωνα με τη Daily Mail, βρέθηκε πολλαπλά μαχαιρωμένος τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4).

Ειδικοτερα, η Μητροπολιτική Αστυνομία και το «ΕΚΑΒ» κλήθηκαν σήμερα το πρωί, στις 06:00 συγκεκριμένα, κοντά στο γήπεδο της Τότεναμ καθώς διαπιστώθηκε πως ένας άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του, καθώς είχε χτυπηθεί με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Παρά τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο άνδρας είχε χάσει τη ζωή του, ενώ οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει -πιθανότατα- τους δράστες της άγριας επίθεσης, ενημερώνοντας τους οικείους του.

Όπως έγινε γνωστό, δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις

Τότεναμ: Η ανακοίνωση της ομάδας

«Μετά από ένα περιστατικό κατά το οποίο ένα άτομο έχασε τη ζωή του, κάνουμε τα πάντα για να διευκολύνουμε τη συνεχιζόμενη έρευνα της Αστυνομίας, η οποία είναι υψίστης σημασίας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο απογευματινός αγώνας της Premier League με τη Νότιχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί κανονικά, ωστόσο το βόρειο άκρο της Worcester Avenue και ολόκληρη η Northumberland Park Road θα παραμείνουν κλειστά καθ' όλη τη διάρκεια.

Θα ενημερώσουμε τους οπαδούς μας όταν μπορέσουμε και ζητάμε από τους φιλάθλους να είναι υπομονετικοί και να δώσουν επιπλέον χρόνο για να ταξιδέψουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA