Με συνεχή απρόοπτα συνεχίζεται η περιοδεία του Βασιλιά Καρόλου στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της σχετικής περιοδείας του, έχοντας χθες, Δευτέρα –στην Καμπέρα– μία απρόσμενη συνάντηση με ένα αλπακά.
Ειδικότερα, στην προσπάθειά του να χαϊδέψει στο κεφάλι και στη μύτη το αλπακά, αυτό φτερνίστηκε πάνω του χαρίζοντας ακόμη μία viral στιγμή στη βασιλική περιοδεία της Αυστραλίας.
Συγκεκριμένα, όλα έγιναν στο Μνημείο του Πολέμου της Αυστραλίας, όπου ανάμεσα στο πλήθος υπήρχε και ένα 9χρονο αλπακά, ο Hephner, το οποίο ξεχώρισε φορώντας τη βασιλική του ενδυμασία: Ένα κουστούμι, παπιγιόν και χρυσό στέμμα στο κεφάλι του.
Ο Hephner, που πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή του Playboy Hugh Hefner, περίμενε υπομονετικά επί ώρες μαζί με τον ιδιοκτήτη του, Robert Fletcher, για να συναντήσει το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της μονοήμερης περιοδείας του στην αυστραλιανή πρωτεύουσα. «Ένας βασιλιάς συναντά έναν άλλο βασιλιά» δήλωσε ο Φλέτσερ στους δημοσιογράφους.
Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ξεκινούσαν τον περίπατά τους, για να χαιρετήσουν το πλήθος, ο Κάρολος σταμάτησε για να χαϊδέψει το αλπακά. Μόλις ο Κάρολος πήγε να του χαϊδέψει το κεφάλι, ο Χέφνερ φτερνίστηκε πάνω του, αιφνιδιάζοντας τον βασιλιά -και το γύρω πλήθος-. Ο Κάρολος τραβήχτηκε πίσω, γελώντας με την απροσδόκητη τροπή των γεγονότων.
- Αλλάζει ο καιρός πριν τον Δεκαπενταύγουστο: Βοριάδες έως 9 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας
- Από το «Νόμος 4000» στα «Κόκκινα Φανάρια» - Η ανυπότακτη Κατερίνα Χέλμη και η σαηεντολογία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Έκλειψη ηλίου: Πού πρέπει να είσαι στις 20:30 για να προλάβεις το 10λεπτο του φαινομένου στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.