Μενού
gallia - astinomia
Αστυνομία στη Γαλλία | Associated Press
  • Α-
  • Α+

«Κόλαση» στα χέρια του 55χρονου συζύγου της φέρεται πως ζούσε μία 53χρονη από τη Γερμανία, με τον άνδρα να κατηγορείται πως κρατούσε τη γυναίκα φυλακισμένη και να τη βασάνιζε για 12 χρόνια. Το περιστατικό, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, σημειώθηκε στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η 53χρονη, η οποία εντοπίστηκε σήμερα (7/8) από τις αστυνομικές Αρχές, υποστηρίζει πως από το 2011 βιώνε τον «εφιάλτη» από τον 55χρονο, καθώς ήταν φυλακισμένη στο Φόρμπακ της βορειοανατολικής Γαλλίας (σ.σ. η πόλη βρίσκεται στα σύνορα Γαλλίας και Γερμανίας).

Της έκανε βασανιστήρια 

Ο σύζυγος της, που είναι επίσης Γερμανός, έχει συλληφθεί από τις 4 τα ξημερώματα και βρίσκεται υπό κράτηση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε σε απαίσιες συνθήκες και πιο συγκεκριμένα, σε ένα δωμάτιο με κάγκελα, γυμνή, με ξυρισμένο κεφάλι, υποσιτισμένη και με εμφανείς τραυματισμούς.

Μάλιστα μέσα στο σημείο βρέθηκε και ένας πάγκος βασανιστηρίων. 

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RMC η γυναίκα είχε τραυματισμούς στα πόδια και τα δάχτυλα της, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Οι ενδείξεις μαρτυρούν πως υπήρξε θύμα βασανιστηρίων, ενώ μια αστυνομική πηγή είπε πως «είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε περί τίνος πρόκειται». 

Πώς απέδρασε

Η γυναίκα φαίνεται πως κατάφερε να επικοινωνήσει με τη γερμανική αστυνομία η οποία ενημέρωσε τις Γαλλικές αρχές για την εύρεση της. Το BFMTV αναφέρει πως η αστυνομία της Γαλλίας πραγματοποιεί έρευνες για παράνομο περιορισμό ατόμου, καθώς και για βιασμό με επιβαρυντικές συνθήκες βασανιστηρίων και βαρβαρότητας. 

Επίσης, στο διαμέρισμα βρέθηκε και ένα σημειωματάριο όπου ο 55χρονος κατέγραφε τις κακοποιητικές πράξεις του αλλά και τις ώρες που τάιζε την σύζυγο του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA