Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Αμπάς Αραγτσί διέψευσε κατηγορηματικά χθες Δευτέρα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο έχει ξαναρχίσει τις επαφές με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ.
«Η τελευταία επαφή μου με τον κ. Γουίτκοφ έγινε πριν από την απόφαση του εργοδότη του να σκοτώσει τη διπλωματία με ακόμη μια παράνομη στρατιωτική επίθεση εναντίον του Ιράν», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Αραγτσί μέσω X.
«Οποιοσδήποτε ισχυρός περί του αντιθέτου κατά τα φαινόμενα μόνο σκοπό έχει να παραπλανήσει όσους εμπορεύονται πετρέλαιο και την κοινή γνώμη», πρόσθεσε.
Νωρίτερα χθες ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Axios ανέφερε, επικαλούμενος πηγή του στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και άλλη «ενημερωμένη» πηγή του - δεν κατονόμασε ούτε τη μια ούτε την άλλη - ότι έχει επανενεργοποιηθεί δίαυλος επικοινωνίας των δυο εμπόλεμων κρατών τις τελευταίες ημέρες και ότι ο κ. Αραγτσί έστειλε μηνύματα όσον αφορά τρόπους για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.