Μενού
Οπτική της καταδίωξης από κάμερα ασφαλείας
Οπτική της καταδίωξης από κάμερα ασφαλείας | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ένας ιδιοφυής αστυνομικός δανείστηκε το ποδήλατο ενός πολίτη για να κυνηγήσει δραπέτη έμπορο ναρκωτικών στη Βρετανία. Ο εν λόγω φυγάς, Sean Prosser, 28 ετών, κατάλαβε την αστυνομία του Northamptonshire να φτάνει στο Beckets Park, στο Northampton, και προσπάθησε να δραπετεύσει με ποδήλατο.

Συναρπαστικά πλάνα από την κάμερα του αστυνομικού Lewis Marks τον δείχνουν να ζητάει από έναν περαστικό το ποδήλατό του, πριν πάρει τον δραπέτη στο κυνήγι με μεγάλη ταχύτητα.

Κατάφερε να αναχαιτίσει τον Prosser λίγα τετράγωνα παρακάτω, ρίχνοντάς τον στο πεζοδρόμιο. Αφού τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες, ο αστυνομικός έκανε σωματική έρευνα στην οποία βρήκε μεγάλη ποσότητα μετρητών και ένα τηλέφωνο με μηνύματα που πρόδιδαν την παράνομη δράση του εμπόρου.

Στον 28χρονο αποδόθηκαν δύο κατηγορίες, αυτές της κατοχής ναρκωτικών με πρόθεση προμήθειας, και της απόπειρας διαφυγής, ενώ καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και οκτώ μηνών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.