Μενού
Νοσοκομείο
Νοσοκομείο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μπροστά στον δεκάχρονο γιό του, ένας καταδικασμένος βιαστής έκοψε τα αυτιά και την μύτη της πρώην γυναίκας του στο Κιργιστάν.

Ο άνδρας είχε καταδικαστεί για βιασμό αν και δεν φυλακίστηκε ποτέ. Επιτέθηκε στη γυναίκα του πιστεύοντας ότι τον έχει απατήσει και σύμφωνα με τη Daily Mail, η επίθεση άρχισε όταν η γυναίκα πήγαινα το ένα από τα δύο παιδιά τους στο σχολείο. 

Άρχισε να τη χτυπάει και γυρίσανε πίσω στο διαμέρισμα, όπου τις έκοψε την μύτη και τα αυτιά, όσο ο 10χρονος γιος του κρυβόταν κάτω από κουβέρτες.

Ο ξυλοδαρμός διήρκησε για ώρες, ώσπου τις νυχτερινές ώρες ένας γείτονας άκουσε τον άνδρα και τηλεφώνησε στην αστυνομία: «Μην κλαις, αλλιώς θα θυμώσω. Όταν άνοιξε η πόρτα, βγήκε τρέχοντας από την κουζίνα και επιτέθηκε στην αστυνομία. Υπήρχε αίμα σε όλο το διαμέρισμα». 

«Της έκοψε τη μύτη και τα αυτιά. Τα οστά της ήταν ορατά από τα τραύματα από το μαχαίρι. Την βασάνιζε με πραγματική σκληρότητα» πρόσθεσε. 

Η γυναίκα σώθηκε μετά από 8 ώρες προσπάθειας των γιατρών, με το πρόσωπο της να έχει υποστεί παραμόρφωση από τα τραύματα. Η Asel έχει δημοσιοποιήσει τώρα το όνομά της σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για να ταξιδέψει από την πατρίδα της την Κιργιζία στην Τουρκία για χειρουργική επέμβαση 37.000 λιρών για να ξαναφτιάξει το ακρωτηριασμένο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με την ξαδέρφη της παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του, στην οποία αν καταδικαστεί ίσως φυλακιστεί μέχρι και 12 χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.