Μενού
Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα
Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα | (AP Photo/Alberto Pezzali)
  • Α-
  • Α+

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται πως επέστρεψε στα καθήκοντά του, μετά τη διάγνωση με καρκίνο. Ο ίδιος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ. 

Ο πρωθυπουργός και ο μονάρχης μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο η είδηση της ασθένειας του βασιλιά έφερε στο φως της δημοσιότητας πολλές ζωτικής σημασίας φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο

Ο 75χρονος Κάρολος, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ το απόγευμα της Τετάρτης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η κατ’ ιδίαν συνάντηση ήταν η πρώτη από τότε που ο μονάρχης αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ο Σούνακ δήλωσε ότι ήταν «υπέροχο» να βλέπει τον βασιλιά Κάρολο να φαίνεται τόσο καλά, με τον μονάρχη να αστειεύεται: «Όλα γίνονται ως δια μαγείας».

Ο πρωθυπουργός είπε στη συνέχεια: «Λοιπόν, είμαστε όλοι μαζί σας. Η χώρα είναι στο πλευρό σας». O βασιλιάς είπε: «Έχω λάβει τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα και κάρτες. Τις περισσότερες φορές με έκαναν να δακρύσω».

«Ακούω ότι έχει δοθεί πολύ περισσότερη προσοχή και ενδιαφέρον σε αυτές τις κύριες, υπέροχες φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο, πολλές από τις οποίες υποστηρίζω εδώ και χρόνια», είπε ο Κάρολος χαμογελώντας.

«Κάνουν απίστευτο έργο σε όλη τη χώρα», απάντησε ο Σούνακ. «Το κάνουν, το κάνουν», συμφώνησε ο βασιλιάς.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA