Μενού
sokolata
Σοκολάτα | Pixabay
  • Α-
  • Α+

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σαρδηνία χρησιμοποιεί μια πραγματική κοπέλα η οποία είναι επικαλυμμένη με σοκολάτα ως «αξιοθέατο» στον μπουφέ που σερβίρει.  

Σύμφωνα με έναν πελάτη του ξενοδοχείου που βρέθηκε στο σημείο, το προσωπικό του ξενοδοχείου διαφήμιζε τη στιγμή που θα εμφανιστεί η 20χρονη κοπέλα πάνω στον μπουφέ με τη σοκολάτα για μισή ώρα. 

Ο άνδρας με το που είδε την κοπέλα σοκαρίστηκε και τράβηξε φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στο Linkedin εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του προς το ξενοδοχείο λέγοντας πως το γυναικείο σώμα δεν είναι ένα αντικείμενο που πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι.

«Έμεινα άφωνος, το γυναικείο σώμα ως αντικείμενο» είπε. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η 14χρονη κόρη του άντρα όταν είδε την κοπέλα μέσα στη σοκολάτα είπε «μπαμπά, αυτό είναι αηδιαστικό» ενώ όταν διαμαρτυρήθηκαν στο ξενοδοχείο υποστηρίζει ότι του απάντησαν πως είναι ένα «άγαλμα σοκολάτας».

«Κανείς άλλος από τους παρευρισκόμενους δεν φαινόταν αναστατωμένος. Για εμάς, όμως, το πάρτι τελείωσε εκείνη τη στιγμή. Αναρωτήθηκα πώς μπορεί το σώμα μιας γυναίκας, μιας εργάτριας, να εξισωθεί με αυτό ενός σερβίτσιου μόνο και μόνο για να απολαύσει το κακόβουλο μάτι κάποιου» τόνισε.

Η απάντηση του ξενοδοχείου 

Το ξενοδοχείο αφού είδε πως η δημοσίευση του άνδρα έγινε viral έσπευσε να δώσει μια απάντηση.

«Πρόκειται για ένα σοβαρό γεγονός, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το ξενοδοχείο και τις αξίες του. Ζητάμε και πάλι συγγνώμη από όλους, γιατί ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι προτεραιότητα για εμάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.