Μενού
Τα πιο απίστευτα δέντρα
Τα πιο απίστευτα δέντρα | Glomex
  • Α-
  • Α+

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και ίσως φέτος να νιώσατε λίγο πιο τολμηροί και να θέλατε να σπάσετε τη βαρεμάρα των συνηθισμένων στολισμών. Άλλοι το ρίξατε στην παράδοση και στολίσατε καραβάκι. Άλλοι ίσως αγοράσατε φυσικό έλατο, και το ντύσατε με μπάλες σε «αιρετικά» χρώματα, μπλε και πορτοκαλί ας πούμε. 

Όσο και αν το θέλετε όμως, το δέντρο σας δεν θα είναι σίγουρα πιο πρωτότυπο από αυτά που θα δούμε παρακάτω, τα οποία μοιράστηκε πρόσφατα η ΕΡΤ. Υφάσματα, τρόφιμα, μέχρι και...το απόλυτο τίποτα είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτά τα απίστευτα έλατα.

Δέντρο... γιαγιαδίστικο

Αν είστε του πιο παραδοσιακού ελληνικού ντεκόρ, με φλοράλ σχέδια στα έπιπλα, θήκες για σερβίτσια, απομιμήσεις νεκρών φύσεων στους τοίχους και σεμεδάκια στα κομοδίνα, τα τραπέζια και την τηλεόραση, τότε αυτό το δέντρο θα σας συναρπάσει.

Φτιαγμένο από δεκάδες πολύχρωμα τετράγωνα μακραμέ, τα οποία έχουν με τη σειρά τους πλεχτεί σε κωνικό σχήμα, αυτό το δέντρο είναι στην ουσία ένα πλεκτό πέπλο πάνω σε έναν σκελετό στήριξης. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε πόσες ώρες και υπομονή χρειάστηκε.

Έλατο από σεμεδάκια
Έλατο από σεμεδάκια | Glomex

Δέντρο αντιοξειδωτικό

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε το κανάλι, βλέπουμε ένα δέντρο που αγοράστηκε από τη λαϊκή. Διόλου φτηνιάρικο όμως, αφού ο απίστευτος ιδιοκτήτης του του έφτιαξε από μια χούφτα υγιεινά λαχανικά και φρούτα.

Δέντρο από φρούτα
Δέντρο από φρούτα | Glomex

Στηρίζοντάς το σε έναν σκελετό από καρότο και με βάση ένα κομμένο μήλο, τα στολίδια καρφώθηκαν επάνω του με οδοντογλυφίδες και αποτελούνται από φράουλες και σταφύλια, ενώ έχει και αλμυρή παραλλαγή, με το στολισμό να αποτελείται από ντοματίνια, ελιές, φέτες σαλαμιού και μπαλάκια από μοτσαρέλα. Αν σας απογοητεύει το μικρό του μέγεθος, σκεφτείτε πόσο θα κόστιζε ένα τέτοιο σε φουλ κλίμακα με τις τιμές των οπωροκηπευτικών.

Δέντρο...καπρέζε
Δέντρο...καπρέζε | Glomex

Δεν...τρο

Μία πιο αφαιρετική σύνθεση ακολούθησε ένας κάτοικος της Φρανκφούρτης, αφού το δέντρο που έστησε...δεν υπάρχει. Μην φύγετε ακόμα, η εκτέλεση αυτού του δέντρου είναι αριστοτεχνική. Ο ιδιοκτήτης, χρησιμοποιώντας στολίδια που κρέμονται από εκατοντάδες κλωστές από το ταβάνι, σχημάτισε το νοητό περίγραμμα ενός δέντρου με τρομερή ακρίβεια.

Το αφηρημένο έλατο
Το αφηρημένο έλατο | Glomex
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA