Μενού
Ο Βασιλιάς Κάρολος
Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τρεις μήνες μετά την ανακοίνωσή του ότι λαμβάνει θεραπεία για την ίαση του καρκίνου, η μορφή του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, και μετά το «πράσινο φως» των γιατρών του, ο Βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε σήμερα στα δημόσια καθήκοντά του.

Ο Βασιλιάς Κάρολος βρέθηκε σήμερα στο Λονδίνο, όπου διαβεβαίωσε όλους όσοι είχαν συγκεντρωθεί, πως πάει καλά σε ό,τι αφορά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο.

Ο 75χρονος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, ειδικότερα, επισκέφθηκε σήμερα ένα κέντρο, που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση του καρκίνου, συνοδευόμενος από τη Βασίλισσα Καμίλα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο Βασιλιάς Κάρολος έφτασε με τη βασιλική Bentley στο κέντρο Macmillan του University College Hospital αργά το πρωί, ο βασιλιάς, που φορούσε ένα μπλε κοστούμι, έμεινε εκεί περίπου 40 λεπτά.

«Τον ρώτησα πώς πηγαίνετε, εκείνος μου απάντησε «πηγαίνω καλά», αφηγήθηκε μετά την επίσκεψή του η Έισα Μίλεν, ηλικίας 60 ετών, που υποβάλλεται σε θεραπείες για έναν καρκίνο του μυελού των οστών. «Θα πρέπει κι εγώ να κάνω τη θεραπεία μου σήμερα το απόγευμα», εκμυστηρεύτηκε ο βασιλιάς στη Λέσλι Γούντμπριτζ, ηλικίας 63 ετών, που είχε μεταβεί στο κέντρο για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χημειοθεραπεία.

Περπατώντας αργά, ο βασιλιάς αντήλλαξε χειραψίες με πολλούς ανθρώπους και συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς. Κάθισε στο πλευρό πολλών ασθενών, τους κράτησε το χέρι. Δέχθηκε τα λουλούδια που του προσέφεραν παιδιά, τους έδωσε ένα δώρο προτού αποχωρήσει με τη σύζυγό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA