Μενού
Αστυνομικοί στην Αλβανία
Επιχείρηση της αστυνομίας στην Αλβανία | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Την εξάρθρωση μίας πολύ επικίνδυσης συμμορίας εκτελεστών εξάρθρωσε χθες (28/09) η αστυνομία στην Αλβανία, η οποία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, φέρεται να εμπλέκεται και σε δύο δολοφονίες στην Ελλάδα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις, όπως ειπώθηκε, έγιναν χθες και φέρεται να τις αποδίδονται έξι δολοφονίες –κατά παραγγελία– που είχαν συγκλονίσει την Αλβανία, αλλά και την Ελλάδα. Μάλιστα, οι εκτελέσεις στη χώρα μας, σύμφωνα με αστυνομικούς ρεπόρτερ της γειτονικής χώρας, αφορούν την πληρωμή των εκτελεστών για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης κοκαΐνης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συμμορία δρούσε επί 10 χρόνια και είχε διασυνδέσεις  με υψηλόβαθμα στελέχη  στην πολιτική, αλλά και με τα πιο επικίνδυνα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα.

Εξάρθρωση συμμορίας στην Αλβανία: Ποιος είναι ο αρχηγός

Ο αρχηγός της συμμορίας εκτελεστών κατά παραγγελία, στην Αλβανία, είναι ο γνωστός για τα ελληνικά δεδομένα Λαέρτ Χατζία, φυλακισμένος στην Ελλάδα. Συνελήφθη μετά από σκληρή αστυνομική δίωξη στα Ιωάννινα, τον προηγούμενο Μάϊο.

Οι αλβανικές πηγές αποκαλύπτουν ότι κυκλοφορούσε στην Ελλάδα με γνήσιο ελληνικό διαβατήριο και ότι η ελληνική πλευρά αρνείται την έκδοσή στην Αλβανία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.