Μενού
Γάμος
Γάμος | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα νεόνυμφο ζευγάρι το έσκασε από την Ιταλία για να μην πληρώσει τον λογαριασμό ύψους 8 χιλιάδων ευρώ. 

Το ζευγάρι είναι από την Ιταλία και πρόκειται για έναν 40χρονο και μια 25χρονη. Φεύγοντας από το τραπέζι με 80 καλεσμένους άφησαν τον ιδιοκτήτη να περιμένει τα χρήματα του.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο γάμος έγινε μια Κυριακή του Αυγούστου και η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το ζευγάρι.  Κατέβαλαν προκαταβολή 3.300 ευρώ και συμφώνησαν να πληρώσουν τον τελικό λογαριασμό, που ήταν συνολικά 8.800 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της προκαταβολής μετά το γάμο. 

H τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικά με τον ιδιοκτήτη να μην έχει κάποιο λόγο ώστε να ανησυχεί για την πληρωμή. Ο ιδιοκτήτης, Enzo Fabrizi, περίμενε τον γαμπρό να εμφανιστεί στο χώρο μέχρι αργά το βράδυ, και μάλιστα προσπάθησε να του τηλεφωνήσει, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Προσπάθησε ακόμη και να εντοπίσει τους γονείς του γαμπρού, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση ούτε από αυτούς. Αφού επισκέφτηκε τη διεύθυνση του ζευγαριού και μίλησε με τους γείτονες, ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε ότι το ζευγάρι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι από την επόμενη μέρα του γάμου.

«Δεν έχει συμβεί ποτέ εδώ και πολλά χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, το πολύ κάποιος να αργούσε, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ να εξαφανιστούν οι σύζυγοι χωρίς να έχουν πληρώσει τον λογαριασμό για το γαμήλιο συμπόσιο» είπε ο δυσαρεστημένος ιδιοκτήτης. 

Το ζευγάρι φαίνεται πως πέταξε στη Γερμανία ώστε να επισκεφθούν την οικογένεια της νύφης.

«Δεν θα τον αφήσω σε ησυχία μέχρι να πληρώσει κάθε δεκάρα. Είμαι εστιάτορας για 40 χρόνια και δεν μου έχει συμβεί ποτέ τέτοια περιπέτεια. Ο δικηγόρος μου θα φροντίσει να τον μπλοκάρει και ελπίζω ότι μόλις ξαναπατήσει το πόδι του στην Ιταλία, θα αφαιρεθεί αμέσως το διαβατήριό του. Και να σκεφτείς ότι μου είπε ότι θα έδινε φιλοδώρημα και στους σερβιτόρους» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.