Μενού
peristatiko aeroplano
Γυναίκα πέταξε χρήματα σε αεροδρόμιο | Daily Mail
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μία γυναίκα πέταξε 5.000 λίρες στον σύντροφό της σε αεροδρόμιο αφού το ζευγάρι εκδιώχθηκε από πτήση, καθώς η ίδια αρνήθηκε να πληρώσει αναβάθμιση θέσης. Επιπλέον, ο σύντροφός της ήταν τόσο επιθετικός που συνεπιβάτες τους μπήκαν στη μέση για να τον συγκρατήσουν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τουρίστες δήλωσαν ότι περίπου πέντε ώρες μετά την πτήση της Eva Air από το Χίθροου, του Λονδίνου, προς τη Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη, το περασμένο Σάββατο, το «μεθυσμένο ζευγάρι» ξεκίνησε έναν άγριο τσακωμό, αναγκάζοντας τον πιλότο να κάνει αναστροφή και να πετάξει δυόμισι ώρες προς τη Βιέννη, ώστε να τους αποβιβάσει.

Το ανώνυμο ζευγάρι εθεάθη στη συνέχεια να τσακώνεται στην πίστα του αεροδρομίου της Βιέννης. Η γυναίκα, ντυμένη με γκρι στολή, πέταξε ένα μάτσο μετρητά στον σύντροφό της. Τα χαρτονομίσματα διασκορπίστηκαν στην πίστα.  

Ο άνδρας, ντυμένος με παρόμοια γκρι στολή, φορούσε μαξιλάρι για τον λαιμό, αναγκάστηκε να μαζέψει τα χρήματα, τα οποία, σύμφωνα με τον επιβάτη που τράβηξε το βίντεο, ανέρχονταν σε 5.000 λίρες.

Εκπρόσωπος της Eva Air δήλωσε στη  ότι η γυναίκα αρνήθηκε να πληρώσει για αναβάθμιση αφού μετακινήθηκε από την οικονομική θέση στην premium οικονομική θέση. Πρόσθεσε επίσης ότι ο σύντροφός της «επιδείκνυε επίσης ανάρμοστη συμπεριφορά και κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο δίπλα στο μαγειρείο της καμπίνας».

«Οι αεροσυνοδοί μας ανέλαβαν γρήγορα δράση για να σταματήσουν αυτούς τους επιβάτες, αλλά αντιμετώπισαν ανάρμοστες προσβολές και σωματική κακοποίηση», σημείωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας, επισημαίνοντας ότι με τη βοήθεια άλλων οκτώ επιβατών κατάφεραν να συγκρατήσουν το ζευγάρι.

«Έδεσαν με ταινία τον άνδρα στη θέση του»

Μάλιστα, επιβάτης της πτήσης δήλωσε ότι μια ομάδα επιβατών συγκράτησε τον άνδρα στη θέση του με μαύρη ταινία. «Την είχαν γύρω του στο κάθισμα - τρεις ώρες ήταν δεμένος στην καρέκλα», είπε ο επιβάτης, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο.

Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας ήταν μεθυσμένοι. Μιλούσαν συνεχώς για χρήματα, εκείνος έλεγε «έχει τις 5.000 λίρες μου στην τσάντα της», είπε επίσης ο επιβάτης και συμπλήρωσε:

«Ο πιλότος είπε: "πρέπει να επιστρέψουμε στη Βιέννη για λόγους ασφαλείας προσωπικού και επιβατών, κυρίες και κύριοι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επιστρέψουμε στη Βιέννη».

«Η αστυνομία πήρε πρώτα την κυρία. [Ο άνδρας] αποφάσισε μετά από μερικά λεπτά στην άσφαλτο να αρπάξει την τσάντα από την κυρία, αλλά η αυτή απλά πέταξε και τις 5.000 λίρες», ανέφερε ακόμα ο επιβάτης.

Και οι δύο μπήκαν σε ένα βαν της αστυνομίας και το υλικό δείχνει έναν αστυνομικό να προσπαθεί να μαζέψει μερικά από τα σκορπισμένα μετρητά.

«Κάποια από τα χαρτονομίσματα, πέταξαν μακριά επειδή κανείς δεν τα μάζεψε, μάζεψαν μόνο τα κοντινότερα», δήλωσε ακόμα ο επιβάτης της πτήσης. Τελικά οι επιβάτες φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχείο στη Βιέννη και ξεκίνησαν πάλι το ταξίδι τους την Κυριακή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.