Σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στη βόρεια Αργεντινή, όπως αναφέρει στην εκτίμησή του το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το επίκεντρο εντοπίζεται 18 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της κοινότητας Ελ Χόγιο, ενώ το εσταικό βάθος υπολογίζεται στα 565 χιλιόμετρα.
Δεν υπάρχουν αναφορές, μέχρι στιγμής, για θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.