Μενού
Ο ηθοποιός Jacob Elordi
Ο Jacob Elordi στην πρεμιέρα του Saltburn | AP Photos / Richard Shotwell
  • Α-
  • Α+

Ο Αυστραλός ηθοποιός Jacob Elordi, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, κατηγορείται για επίθεση καθώς φέρεται το Σάββατο (3/2) να χτύπησε δημοσιογράφο έξω από ξενοδοχείο στο Σίδνεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Jacob Elordi βρισκόταν στο ξενοδοχείο Clovelly Hotel στα προάστια του Σίδνεϊ και διαπληκτίστηκε με τον δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού «KIIS FM», Joshua Fox.

Δημοσίευμα της «Sunday Telegraph» υπογραμμίζει πως ο 26χρονος ηθοποιός, που έχει παίξει μεταξύ άλλων στη σειρά «Euphoria», «απογοητεύτηκε» από τη στάση του δημοσιογράφου, όταν τον προσέγγισε για να του κάνει κάποιες ερωτήσεις.

Jacob Elordi: Τι έγινε στην επίθεση

Τότε, φέρεται να ξεκίνησε και ο άγριος διαπληκτισμός του δημοσιογράφου με τον Jacob Elordi, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας, που βρέθηκε στο σημείο, περιέγραψε το συμβάν.

«Αστυνομικοί που υπάγονται στην αστυνομική διεύθυνση περιοχής «Ανατολικής Ακτής» διεξάγουν έρευνα μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ένας άνδρας έξω από ένα ξενοδοχείο στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϊ».

«Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι περίπου στις 15:30 το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024, ένας 32χρονος άνδρας φέρεται να δέχθηκε επίθεση από έναν 26χρονο άνδρα. Ο πρώτος δεν τραυματίστηκε».

Οι ίδιες πληροφορίες του βρετανικού μέσου κάνουν λόγο πως ο Jacob Elordi επέστρεψε στην Αυστραλία αυτήν την εβδομάδα, διότι θα έδινε το παρών στην τελετή των βραβείων AACTA, τα οποία διοργανώνονται στην πόλη «Χρυσή Ακτή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA