Μενού
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον | EPA/PETER POWELL/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Έρευνα φέρεται να έχει ξεκινήσει στο νοσοκομείο όπου εγχειρίστηκε η Κέιτ Μίντλετον καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέλη του προσωπικού επιχείρησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.

Σύμφωνα με τη Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού του The London Clinic επιχείρησε να αποκτήσει παράνομη πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Αυτό συμβαίνει εν μέσω εικασιών σχετικά με την κατάσταση της Κέιτ μετά τη «σοβαρή», όπως χαρακτηρίστηκε από το παλάτι, επέμβαση που έκανε.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον επεσήμανε στο People πως η «Κέιτ δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά την κλινική». 

Το βρετανικό μέσο αναφέρει πως ένας από τους ιδιοκτήτες του νοσοκομείου ενημέρωσε το παλάτι για την παραβίαση της ασφάλειας και δεσμεύτηκαν ότι θα ακολουθήσει ενδελεχής έρευνα.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία των μελών της βασιλικής οικογένειας» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας: «Όλο το ιατρικό προσωπικό είναι εντελώς σοκαρισμένο και συντετριμμένο από τους ισχυρισμούς και είναι πολύ πληγωμένο που ένας έμπιστος συνάδελφος θα μπορούσε, δήθεν, να είναι υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας».

Τη Δευτέρα (18/3), δημοσιεύτηκε ένα βίντεο 40 δευτερολέπτων, που φέρεται να τραβήχτηκε το Σάββατο, και φαίνεται να δείχνει τη Μίντλετον να περπατάει μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ έξω από το Windsor Farm Shop.

«Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά» δήλωσε πηγή στη Sun.

Ωστόσο, δεν πείστηκαν όλοι ότι ήταν πράγματι η Κέιτ Μίντλετον αυτή που φαινόταν στο βίντεο, με τους συνωμοσιολόγους να επιμένουν ότι κάτι συμβαίνει με την πριγκίπισσα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA