Μενού
Επίθεση σε πολιτικό στη Γερμανία
Επίθεση σε πολιτικό στη Γερμανία | Twitter - @Deutsche Welle
  • Α-
  • Α+

Διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνουν οι επιθέσεις, από ακροδεξιούς, σε πολιτικούς στη Γερμανία, καθώς μετά τον προπηλακισμό της πρώην δημάρχου του Βερολίνου υποστηρικτές έφτυσαν στο πρόσωπο υποψήφια του κόμματος των Πρασίνων στη Δρέσδη.

Το συμβάν σημειώθηκε την Τρίτη και η επίθεση από τους υποστηρικτές του ακροδεξιού AfD, στην Yvonne Mosler καταγράφηκε από τις κάμερες του Deutsche Welle που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι ακροδεξιοί προπηλάκισαν τόσο την πολιτικό όσο και την ομάδα της, την ώρα που κολλούσαν αφίσες στη Δρέσδη, στο περιθώριο της προεκλογικής τους καμπάνιας για τις δημοτικές εκλογές.

Στο βίντεο, που κατέγραψε η Deutsche Welle, φαίνεται η στιγμή που η υποψήφια δημοτική σύμβουλος δέχεται λεκτική επίθεση και στη συνέχεια τη φτύνει στο πρόσωπο ακροδεξιά υποστηρίκτρια του AfD.

Ο άνδρας – συνεργός της ακροδεξιάς γυναίκας, φαίνεται να σπρώχνει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, την ώρα που απειλούν τους δημοσιογράφους να διαγράψουν τις επίμαχες σκηνές.

Όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί, ακούγονται να τη βρίζουν, υποστηρίζοντας ότι η Yvonne Mosler είναι «παιδόφιλη», και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του AfD.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA