Μενού
Joe Biden
Ο Τζο Μπάιντεν με την Καμάλα Χάρις | AP Photo/Evan Vucci
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν τέλος οι λεκτικές γκάφες του Τζο Μπάιντεν, την ώρα που πληθαίνουν τα σενάρια για ενδεχόμενο απόσυρσής του από την κούρσα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, τον επερχόμενο Νοέμβριο.

Το τελευταίο «ατόπημα» του Αμερικανού προέδρου, έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Φιλαδέλφεια.

Σε κάποιο σημείο, ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε ότι είναι περήφανος ως «η πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο με μαύρο πρόεδρο», μπερδεύοντας τον εαυτό του με την Καμάλα Χάρις, την σημερινή Αντιπρόεδρο, επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα. 

Η συνέντευξη, όπως αναφέρει η Telegraph, έγινε με αφορμή τους εορτασμούς για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Ο Ομπάμα και η Χάρις έγραψαν ιστορία όταν εξελέγησαν το 2008 και το 2020, με εκείνον να είναι ο πρώτος μαύρος πρόεδρος και την Χάρις να γίνεται η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος και η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τέτοια καθήκοντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...