Ο Έλον Μασκ έχει αποδείξει επανειλημμένως πως είναι ασταμάτητος και δεν παύει να σκέφτεται out of the box, όμως αυτή τη φορά ανέβασε πολύ υψηλά τον πήχη, διότι δημιούργησε μια εταιρεία που παρέχει chips για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και, μάλιστα, έχουν ήδη εγκατασταθεί στον Νόουλαντ Αρμπό, ο οποίος παρά την αναπηρία του μπόρεσε να παίξει σκάκι σε ζωντανή μετάδοση με τη χρήση μόνο της σκέψης του.
Να σημειωθεί, πως ο 29χρονος είναι ανάπηρος από τους ώμους και κάτω και συνεπώς δεν θα είχε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παίξει σκάκι ή να έρθει σε επαφή με κάποιον υπολογιστή με άλλον τρόπο. Δικαίως, λοιπόν, αυτή είναι μια αδιαμφισβήτητη νίκη για τον Έλον Μασκ.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Revenge Porn: Τελεσίδικη νίκη για τη Χριστίνα Ορφανίδου – Στα δικαστήρια άλλα 15 άτομα
- Ο Δήμος Βερύκιος έβαλε τέλος στη φημολογία - Ανακοίνωσε πού θα βρίσκεται τη νέα σεζόν
- Ο Μανώλης Μητσιάς απάντησε για το «εμπάργκο» Χατζιδάκι: «Λυπηρό, αυτά τα τραγούδια είναι και του λαού»
- Κολομβία: Ενέδρα θανάτου σε 27χρονη influencer – Την εκτέλεσαν σε φανάρι έξω από εμπορικό κέντρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.