Αλλάζει δικηγόρους ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως έγινε γνωστό από σημερινή έκθεση που βγήκε στο «φως» της δημοσιότητας.
Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, συγκεκριμένα, απομακρύνεται από τη νομική ομάδα που εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια εδώ και δεκαετίες και προσέλαβε τους δικηγόρους, οι οποίοι ήταν οι νομικοί παραστάτες της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της από τον Βασιλιά Κάρολο.
Σχετική πηγή δήλωσε στον Richard Eden της Daily Mail: «Ο Γουίλιαμ ήθελε να ανεξαρτητοποιηθεί παραπάνω. Δεν ήθελε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τους δικηγόρους του πατέρα του. Είναι τόσο απλό. Θέλει να είναι πιο αυτόνομος».
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Τι αναφέρουν πηγές
Πηγή που περιγράφεται ως «φίλος» του διαδόχου του θρόνου πρόσθεσε: «Ο Γουίλιαμ θέλει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά από τον πατέρα του και θέλει να φαίνεται ότι τα κάνει διαφορετικά».
Εκπρόσωπος του γραφείου του Γουίλιαμ στο παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσέλαβε τη Mishcon de Reya, η οποία εκπροσώπησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο διαζύγιό της από τον τότε πρίγκιπα Κάρολο. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 1996, ένα χρόνο πριν η Νταϊάνα πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι σε ηλικία 36 ετών.
- Αλλάζει ο καιρός πριν τον Δεκαπενταύγουστο: Βοριάδες έως 9 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας
- Από το «Νόμος 4000» στα «Κόκκινα Φανάρια» - Η ανυπότακτη Κατερίνα Χέλμη και η σαηεντολογία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Έκλειψη ηλίου: Πού πρέπει να είσαι στις 20:30 για να προλάβεις το 10λεπτο του φαινομένου στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.