Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος, Μαχμούντ Αμπάς, καταδίκασε τη βία εναντίον αμάχων μετά την πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ και το συνεχές σφυροκόπημα της Λωρίδας της Γάζας από τις ισραηλινές δυνάμεις.
«Απορρίπτουμε την πρακτική της δολοφονίας πολιτών ή της κακομεταχείρισής τους και από τις δύο πλευρές επειδή είναι ενάντια στην ηθική, τη θρησκεία και το διεθνές δίκαιο», ανέφερε ο Αμπάς, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το παλαιστινιακό πρακτορείο Wafa.
Στους 1.417 οι Παλαιστίνιοι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας
Σε 1.417 ανέρχεται ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη των ισραηλινών βομβαρδισμών στον αποκλεισμένο αυτό παλαιστινιακό θύλακα το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας της περιοχής.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι 447 παιδιά και 248 γυναίκες. Επίσης, 6.268 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί εκεί.
- Το ποινικό παρελθόν του οδηγού που παρέσυρε την 16χρονη στη Λιοσίων: Ακόμη τρία άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση
- Λαζαρίδης: Μετά την παραίτηση έκανε retweet ανάρτηση για «φοβική κυβέρνηση» και για τα «σοκολατάκια της Ντόρας»
- 5 γυναίκες που δεν θα βρεις στα σχολικά βιβλία, ενώ θα έπρεπε
- Η λάθος απάντηση στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που ξεσήκωσε τα social media
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.