Μενού
Το πολυτελές τροχόσπιτο της οικογένειας
Το πολυτελές τροχόσπιτο της οικογένειας | bio.site/createyourbestlifetoday
  • Α-
  • Α+

Το τεράστιο τροχόσπιτο προδιαγραφών...«βίλας» μίας οικογένειας έχει τραβήξει τα βλέμματα στο TikTok, και έχει εμπνεύσει πολλούς να αφήσουν τα «ακίνητά» τους για να ξεκινήσουν μία νέα ζωή πάνω σε τέσσερις τροχούς. 

Η Vikki και ο Jason έχουν πάνω από 72.000 ακόλουθους στο TikTok, όπου μοιράζονται sneak peaks στην οικογενειακή τους ζωή αλλά και στο υπερ-πολυτελές τους σπίτι. Όπως γράφει η Sun, αυτό είναι εφικτό λόγω του ότι και οι δύο εργάζονται εξ αποστάσεως.

«Ελάτε να κάνετε μια περιήγηση στο νέο μας σπίτι με ρόδες», προσκαλεί ο Jason τους ακόλουθους σε ένα από τα κλιπ. «Αυτό είναι ένα 2023 Grand Designs Momentum 410 Toy Hauler. Με μήκος κάτι λιγότερο από 14 μέτρα, αυτό το RV σίγουρα μας καλύπτει».

@createyourbestlifetoday

Welcome to our new home!! 🤩 This beauty and beast is a 2023 @Grand design 410 Momentum Toy Hauler, just under 47 ft, and it’s perfect for our full-time RV living and traveling family of four, plus our 🐾! We’re SO excited to begin transitioning it into our home and see where it takes us next! ➕ for more full-time RV Living, RV Tours & RV Renovations! #rvliving #fulltimetravel #nomadfamily #rvrenovation #rvtour #rvnomads

♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic - Kenji Ueda

Το τροχόσπιτο «παλάτι»

Το τροχόσπιτο της οικογένειας μοιάζει με καπέλο ταχυδακτυλουργού από μέσα, αφού οι χώροι του είναι ατελείωτοι. Αυτή την περίοδο η οικογένεια επεκτείνει τον χώρο με ένα έξτρα υπνοδωμάτιο για τα παιδιά. 

Διαθέτει ακόμα ένα για τους γονείς, πλήρως λειτουργική κουζίνα, τραπεζαρία ένα σαλόνι, ολόκληρο μπάνιο, έναν χώρο αναψυχής με καναπέδες και home cinema, ακόμα και...μία βεράντα για να περνούν χρόνο έξω χωρίς καν να βγαίνουν από το τροχόσπιτο.

Σύμφωνα με τη Vikki, τα τροχόσπιτα της Grand Designs, παρόμοια με το δικό τους, έχουν τιμές που ξεκινούν από τα 150.000 δολάρια. Τα βίντεό τους έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes, και φυσικά οι περισσότεροι χρήστες σχολιάζουν για να δηλώσουν πώς τους «τρέχουν» τα σάλια με το πολυτελές όχημα.

«Ουάου, το σπίτι των ονείρων μου», έγραψε ένα άτομο. «Θεέ μου, ζεις το όνειρό μου, αν δούλευα από το σπίτι, σίγουρα σε κάτι τέτοιο θα ήθελα να μένω», «Ρε παιδιά, αυτό είναι μεγαλύτερο από το δυάρι μου», σχολίασαν άλλοι.

@createyourbestlifetoday

Kid has a point 🤪 Our new camper is just under 47ft PLUS an 8ft deck, thinking she definitely has a good chance! #rvlife #nomads #fulltimervliving

♬ original sound - RV LIFE+TRAVEL | Jason & Vikki

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA