Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες Παρασκευή στην ρωσική περιφέρεια Καλούγκα, νότια της Μόσχας, εξαιτίας επιδρομής ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια αποθήκη καυσίμων να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.
Ο περιφερειάρχης Βλαντισλάβ Σαπσά ανέφερε σε ανάρτησή του στο Telegram ότι ξέσπασε φωτιά σε βιομηχανική εγκατάσταση στην πόλη Λιουντίνοβο. Σύμφωνα με τον ίδιο, επτά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν, αλλά ένα έπληξε περιοχή στην οποία δεν υπάρχουν σπίτια. Διευκρίνισε ότι η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να υπάρξουν θύματα.
Ανεπίσημοι λογαριασμοί σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ανέβασαν βίντεο το οποίο υποστηρίζουν ότι δείχνει πυρκαγιά σε δεξαμενή αποθήκευσης πετρελαίου στην πόλη.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και ο περιφερειάρχης του Μπριάνσκ ανέφεραν νωρίτερα ότι η αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε συνολικά εννέα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην παραμεθόρια περιοχή, χωρίς αναφορές για θύματα.
Πέντε μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν στο Σμολένσκ, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, όπως ενημέρωσε ο περιφερειάρχης Βασίλι Ανόχιν.
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Το θανατηφόρο τροχαίο που «όπλισε» το χέρι του δράστη - Εκτέλεση με 4 σφαίρες
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ντελιβερά που έριχνε πέτρες στον κόσμο: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Η θλιβερή ηδονή του να σχολιάζεις το σώμα του άλλου
- Airbnb: Η πολύ κρίσιμη ειδοποίηση που έστειλε η ΑΑΔΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.