Μενού
Παμπ
Παμπ | Αρχείου/Unsplash
  • Α-
  • Α+

Τραυματισμένος κατέληξε ένας άνδρας στο Μάντσεστερ, μετά από μία σύντομη συνομιλία που είχε με μία άγνωστή του γυναίκα σε παμπ της περιοχής.

Η Joanne Dodd ρώτησε τον Carl Cooper πόσο χρονών πιστεύει ότι είναι και όταν εκείνος της είπε ότι την κάνει για 43, η 39χρονη το πήρε πολύ προσωπικά.

Αρχικά του επιτέθηκε φραστικά, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε με το ποτήρι που κρατούσε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο άνδρας επιχείρησε να απομακρυνθεί από την 39χρονη, μετά την αρχική αντίδρασή της, αλλά όταν επέστρεψε από την τουαλέτα, εκείνη του όρμησε και τον χτύπησε, τραυματίζοντας τον λίγο δίπλα από το μάτι, αλλά και το χέρι. 

Η εισαγγελέας Emma Clark σημείωσε πως «πήγε στην τουαλέτα για να ξεφύγει από την κατάσταση και η κατηγορούμενη και η αδελφή της (σ.σ. ήταν μαζί στην παμπ) παρέμειναν στο μπαρ. Αλλά, όταν είδε τον κ. Cooper, καθώς έβγαινε από την τουαλέτα, έτρεξε προς το μέρος του και τον χτύπησε δύο φορές με το ποτήρι, προκαλώντας του τραύμα στο πρόσωπο και το μάτι του γλίτωσε παρά λίγο. Η κατηγορούμενη έφυγε από την παμπ λίγο μετά την επίθεση και συνελήφθη λίγο αργότερα. Ο κ. Coooper χρειάστηκε ράμματα».

Στο δικαστήριο ακούστηκε πως η Dodd υποφέρει από «χαμηλή αυτοεκτίμηση» και ήταν αρκετά μεθυσμένη όταν εξαπέλυσε την επίθεση.

Η μητέρα ενός παιδιού δήλωσε ένοχη για την κατηγορία της σωματικής βλάβης και βρέθηκε αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης ακόμη και τριών ετών, ωστόσο η δικαστής την καταδίκασε σε κάθειρξη 12 μηνών με αναστολή και της επέβαλε πρόστιμο 800 λιρών και πρέπει να κάνει 180 ώρες κοινωφελούς εργασίας. 

Δήλωσε πως παρότι δεν δικαιολογείται η πράξη της, η γυναίκα είναι, αποδεδειγμένα, «σκληρά εργαζόμενη», «στοργική μητέρα» και «δεν αποτελεί κίνδυνο για το κοινό».  

«Είστε μία γυναίκα χωρίς καμία προηγούμενη καταδίκη. Δεν έχετε ξαναβρεθεί σε δικαστήριο και έχετε καλό χαρακτήρα. Αποδεχόμαστε πως είστε μία σκληρά εργαζόμενη, αφοσιωμένη γυναίκα και, δίχως αμφιβολία, μία στοργική μητέρα. Φάνηκε ότι μετανιώσατε από την πρώτη στιγμή, στο αστυνομικό τμήμα» είπε ειδικότερα. 

Ο δικηγόρος της 39χρονης σημείωσε πως «λυπάται βαθύτατα και απολογείται στο θύμα για τις πράξεις της εκείνη την ημέρα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA