Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο η Καναδή αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Αλεξάντρα Πολ, σε ηλικία μόλις 31 ετών.Η σπουδαία αθλήτρια ενεπλάκη σε καραμπόλα οχημάτων την περασμένη εβδομάδα.
Επέβαινε σε ένα από τα επτά αυτοκίνητα που χτυπήθηκαν από ένα φορτηγό, το οποίο φέρεται να μη σταμάτησε εγκαίρως. Σύμφωνα με το Canadian Press 24, η Πολ ανασύρθηκε νεκρή, ενώ ο μόλις 10 μηνών γιος της, ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα, σώθηκε από θαύμα.
Το μωρό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο.
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.