Δεκατέσσερις άνθρωποι έχουν επιζήσει μετά τη συντριβή αεροπλάνου της εταιρείας Azerbaijan Airlines με 67 επιβαίνοντες κοντά στην πόλη Άχταου, στο δυτικό Καζακστάν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν σήμερα (25/12) οι περιφερειακές ιατρικές αρχές.
«Προς το παρόν 14 τραυματίες έχουν διακομιστεί στο περιφερειακό νοσοκομείο, οι πέντε από τους οποίους είναι στην εντατική», τόνισε η τοπική υπηρεσία υγείας που υπάγεται στο υπουργείο Υγείας του Καζακστάν.
Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, στο αεροπλάνο επέβαιναν 67 άνθρωποι, 62 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος.
Συντριβή στο Καζακστάν: Οι πρώτες πληροφορίες
Το αεροπλάνο που είχε αναχωρήσει από το Μπακού με προορισμό το Γκρόζνι της Τσετσενίας.
Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η εταιρεία Azerbaijan Airlines ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα Embraer 190, το οποίο «έκανε αναγκαστική προσγείωση».
Ήδη στο Twitter έχουν δημοσιευτεί συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή της συντριβής, αλλά και λίγο πριν την πτώση του αεροπλάνου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.