Μενού
italy-police
Αστυνομία στην Ιταλία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το πτώμα ενός άντρα βρέθηκε να κρέμεται από κιγκλίδωμα, με τα πόδια του και τα μάτια του δεμένα. Η σορός του δολοφονημένου εντοπίστηκε δίπλα σε κεντρική οδική αρτηρία της Τεργέστης στην Ιταλία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το θύμα υπέστη βασανιστήρια, ενώ ο θάνατός του ίσως αποτελεί προειδοποιητικό μήνυμα.

Με το αποτρόπαιο θέαμα του νεκρού βρέθηκαν υπάλληλοι συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο της Τεργέστης, όπως πληροφορεί το BNN. Οι υπάλληλοι εντόπισαν το πτώμα κρεμασμένο από διαχωριστικό κιγκλίδωμα με θηλιά στο λαιμό, έχοντας δεμένα μάτια και πόδια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, υγειονομικοί υπάλληλοι, ιατροδικαστές καθώς και η πυροσβεστική.

Το θύμα βασανίστηκε

Το θύμα έχει αναγνωριστεί ως άντρας, μεταξύ 40 και 50 ετών, με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, το σώμα του άντρα είχε αφεθεί στο σημείο αρκετές μέρες πριν, αφού βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε δείχνει σημάδια βασανισμού που, όπως φαίνεται, προηγήθηκε της δολοφονίας.

Πιο συγκεκριμένα, στη σορό υπήρχαν κυκλικά εγκαύματα στο κεφάλι, μώλωπες και κοψίματα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι συνθήκες σχηματίζουν μία εικόνα προειδοποιητικής δολοφονίας, καθώς όποιος τέλεσε το στυγνό αυτό έγκλημα εσκεμμένα άφησε το πτώμα σε σημείο κοινής θέας.

Όσο οι έρευνες για το έγκλημα συνεχίζονται, οι αρχές εμφανίζονται αισιόδοξες πως θα πέσει φως στην υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.