Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα σε παραλία για μία ξαπλώστρα έλαβε χώρα στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Live You» στον ΣΚΑΪ, ο υπάλληλος άρχισε να χτυπάει έναν τουρίστα επειδή ο τελευταίος δεν ήθελε να πληρώσει το ακριβό κόστος της ξαπλώστρας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας έντονος καυγάς, με τον κόσμο τριγύρω να μένει με το στόμα ανοικτό.
Το μαγαζί για την ώρα έχει κλείσει ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υποστήριξε ότι ο τουρίστας ήταν μάλλον υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν πήγε να του φέρει την ξαπλώστρα στο κεφάλι.
- Διαδοχικοί σεισμοί στην Κρήτη: Περιπολίες από πυροσβέστες στο νησί - Η πρώτη εκτίμηση Παπαδόπουλου
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.