Μενού
Πυροσβεστική στην Τουρκία
Πυροσβεστική στην Τουρκία | AP Photos
  • Α-
  • Α+

Για έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής πυρομαχικών στην πόλη Μπαλίκεσιρ, στην Τουρκία, κάνουν λόγο τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, με τις αρχικές αναφορές να διευκρινίζουν πως υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Ο κυβερνήτης του Μπαλίκεσιρ, Ισμαήλ Ουστάογλου, ανακοίνωσε ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη στο εργοστάσιο.

Τα πρώτα πλάνα από την έκρηξη του εργοστασίου στην πόλη Μπαλίκεσιρ, στην Τουρκία αποτυπώνουν αρκετά ασθενοφόρα στο σημείο, με τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών να μην έχει διευκρινιστεί πλήρως.

Μάλιστα, οι ζημιές είναι εκτεταμένες ενώ οι επιχειρήσεις των αρμόδιων φορέων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς υπάρχουν αναφορές για 12 νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Ο κοινοτάρχης του χωριού που βρίσκεται κοντά στο σημείο της έκρηξης δήλωσε ότι η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή που έγινε αισθητή μια δόνηση. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της επαρχίας Ισμαήλ Ουστάογλου υπάρχει ανησυχία για αύξηση του απολογισμού των θυμάτων.

«Κουνήθηκαν τα παράθυρα από την έκρηξη και είδαμε μια πύρινη σφαίρα στον ουρανό. Κομμάτια από το εκσφενδονίζονταν. Είκοσι άτομα εργάζονται συνήθως σε μια βάρδια. Στο εργοστάσιο εργάζονται συνολικά 300 άτομα. Υπήρχαν επίσης άνθρωποι από το χωρι που εργάζονταν εκεί» είπε στο CNN Turk.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...