Μενού
bouleutis
Ο βουλευτής | @volkan_giritli
  • Α-
  • Α+

Έφυγε από τη ζωή, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο βουλευτής Χασάν Μπιτμέζ ο οποίος είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια συνεδριάσης του Κοινοβουλίου στην Τουρκία, καθώς είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.

 Την είδηση για τον θάνατο του βουλευτή του κόμματος «Ευτυχίας», επιβεβαίωσε με ανάρτησή του και ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Fahrettin Koca ο οποίος ανέφερε πως: ««Ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευτυχίας, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, έφυγε από τη ζωή».

«Ο Χασάν Μπιτμέζ έφυγε από τη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν στο νοσοκομείο της πόληςΜπίλκεντ της Άγκυρας, στην Τουρκία, όπου νοσηλευόταν, και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στις 11:50 το μεσημέρι. Είθε ο Θεός να ελεήσει τον βουλευτή μας, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, και ιδιαίτερα στο Κόμμα Ευτυχίας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Τουρκία: Το χρονικό της κατάρρευσης

Ο άτυχος βουλευτής, Χασάν Μπιτμέζ, ο οποίος ενώ μιλούσε στο κοινοβούλιο της Τουρκίας για τον πόλεμο στο Ισραήλ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ακόμα κι αν η Ιστορία παραμείνει σιωπηλή, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από την οργή του Θεού» έπεσε στο έδαφος.

Αμέσως, βουλευτές έτρεξαν προς το μέρος του για να τον βοηθήσουν ενώ -όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ- ο βουλευτής κατά την πτώση του χτύπησε το κεφάλι του στο μαρμάρινο σκαλοπάτι.

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο Χασάν Μπιτμέζ υπέστη καρδιακή προσβολή, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA