Τουριστική πτήση κατέληξε σε τραγωδία στη Γαλλία. Τρία άτομα σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα την Παρασκευή (27/6) στο Σαμπόλ (Ερ-ε-Λουάρ). Τα τρία θύματα ήταν οι επιβαίνοντες του αεροπλάνου.
Δύο άνδρες και μια γυναίκα σκοτώθηκαν
Τα τρία θύματα είναι δύο άνδρες και μια γυναίκα, των οποίων οι ηλικίες δεν διευκρινίστηκαν αμέσως, δήλωσε στο AFP η νομαρχία Eure-et-Loir.
Το αεροσκάφος ανήκε στην Πτητική Λέσχη του Αεροδρομίου Chartres Métropole.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.