Δραματικά εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες οι προσπάθειες απεγκλωβισμού ανθρώπων σε ξενοδοχείο στη Γερμανία, μέρος του οποίου κατέρρευσε, ενώ πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό.
Σύμφωνα με τη Washington Post, τμήμα του ξενοδοχείου, στην πόλη Κρόεβ, που πρόσκειται του ποταμού Μοζέλ στη δυτική Γερμανία κατέρρευσε, με ένα άτομο να καταλήγει νεκρό και άλλα οκτώ να έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια, σύμφωνα με σημερινή (7/8) ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.
Δεκατέσσερα άτομα βρίσκονταν στο ξενοδοχείο συνολικά όταν κατέρρευσε ένας όροφος του κτιρίου περί τις 23:00 την Τρίτη. Η αστυνομία είπε ότι πέντε εξ αυτών κατάφεραν να βγουν από το κτίριο σώοι, αλλά άλλοι εννέα παγιδεύτηκαν.
Νωρίς το πρωί σήμερα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν διαπιστώσει ότι ένα άτομο ήταν νεκρό, αλλά δεν είχαν καταφέρει ακόμη να ανασύρουν το πτώμα.
Ήρθαν σε επαφή με κάποια από τα οκτώ άτομα που πιστεύεται ότι βρίσκονταν ακόμα στο κτίριο, μερικοί από τους οποίους τραυματίστηκαν σοβαρά, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Οι αρχές εκκένωσαν 31 άτομα από την περιοχή γύρω από το κατεστραμμένο κτίριο. Δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση για το τι προκάλεσε την κατάρρευση ή για την ταυτότητα των ανθρώπων που επλήγησαν.
- Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρός οδηγός στην περιοχή Ήφαιστος - Παρασύρθηκε από χείμαρρο
- Καρυστιανού για ναυάγιο στη Χίο: «Να αποτρέπονται οι παράνομες εισβολές, αλλά χωρίς νεκρούς»
- The Chase: Η αντίδραση της Μπεκατώρου για το σπέρμα ψαριού: «Δεν είναι υγρό;»
- Την Τρίτη ο διάλογος για το Εθνικο Απολυτήριο: Τι ισχύει για τράπεζα θεμάτων και Πανελλήνιες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.