Το δεύτερο μισό της σεζόν μπορεί να βρίσκεται ακόμη στα μισά του, ωστόσο ο χρόνος είναι χρήμα στην TV και αυτό οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ το γνωρίζουν καλά. Έτσι, οι ιθύνοντες έχουν αρχίσει ήδη τις συσκέψεις και τις συζητήσεις για το πρόγραμμα της νέας χρονιάς, με στόχο να προλάβουν τον ανταγωνισμό και να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στους πίνακες της Nielsen. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ληφθεί η απόφαση ότι το «Voice» θα συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία χωρίς ακόμη φυσικά να έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα για παρουσίαση και κριτική επιτροπή. Στόχος των ανθρώπων του σταθμού είναι να βγει στον αέρα και το «Masked Singer», το οποίο φέτος μπήκε στον πάγο. Το φορμάτ θέλει τραγουδιστές να ερμηνεύουν τραγούδια «μεταμφιεσμένοι» και στο εξωτερικό θεωρείται ιδιαιτέρως επιτυχημένο. Για την παρουσίαση είχε ακουστεί το όνομα του Σάκη Ρουβά και του Νίκου Μουτσινά, αλλά ακόμη είναι εξαιρετικά νωρίς για συμπεράσματα. 

Από τα προγράμματα που δεν βγήκαν φέτος είναι και το «Αγρότης μόνος ψάχνει», για το οποίο προβαλλόταν και τρέιλερ. Έτσι είναι από τα πρότζεκτ που βρίσκονται ψηλά στη λίστα για τη νέα χρονιά, πιθανότατα με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη που είχε «κλειδώσει». 

«Survivor» ξανά

Οι συζητήσεις για νέο κύκλο του «Survivor» ολοένα και αυξάνονται, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο τα στελέχη του ΣΚΑΪ για την επαναφορά του φορμάτ. Μεγάλο ερωτηματικό είναι το αν θα βγει στον αέρα η εκδοχή του «Survivor all star» ή η κλασσική με Μαχητές και Διάσημους, καθώς όλα είναι υπό διαπραγμάτευση. 

Ο Ανδρέας Γεωργίου με διπλό ρόλο 

Οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, ενώ ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα ακόμη σίριαλ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετικές σχέσεις και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί, με τη δραματική σειρά φέτος να βάζει τα θεμέλια και για το μέλλον. 

Ενημέρωση σταθερή αξία

Η ενημέρωση είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του προγράμματος του ΣΚΑΪ και για χρόνια υπήρξε το μυστικό της επιτυχίας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές θα συνεχίσουν κανονικά, όπως το «Σήμερα», οι «Αταίριαστοι», τα δελτία ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου και τη Σία Κοσσιώνη, που ακολουθούν σταθερή πορεία και αφήνουν πίσω πολλές φορές τον ανταγωνισμό.