Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, ότι δέχθηκε λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, αρκετοί ηθοποιοί έχουν μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχθεί αλλά και για τα περιστατικά βίας που έχουν βιώσει.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου μιλώντας στην εκπομπή «Pop up» ανέφερε ότι σε μια συζήτηση που είχε με γνωστό άνθρωπο του θεάτρου με σκοπό να ανεβάσουν ένα έργο, στο οποίο η ίδια είχε τα πνευματικά δικαιώματα, εκείνος της έκανε εν ψυχρώ «ανήθική πρόταση» προκειμένου να την βοηθήσει.

«Δε θα αποκαλύψω ονόματα γιατί δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες. Κι αν αυτή τη στιγμή αποκαλύψω ονόματα, θα μου γίνει αγωγή. Όπως ξέρετε η κατάσταση με τον κορονoϊό έχει παγώσει τις δουλειές και δεν υπάρχουν οικονομικά αποθέματα. Είχα ένα έργο που είχα τα πνευματικά δικαιώματα εγώ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έκανα επαγγελματικές κρούσεις για να μπορέσω να βρω ανθρώπους να μπορέσω να το ανεβάσω. Τυχαίνει και γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, για να του δώσω το έργο να το διαβάσει και αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε.

Είμαστε, λοιπόν, στο ραντεβού και του δίνω το έργο να το διαβάσει και μου απαντάει: Αγαπητή κυρία Καλογεράκου. Έτσι έχουν τα πράγματα. Θα μου κάτσεις, θα το ξαναγράψω για να είναι δικό μου το έργο και ύστερα θα το ανεβάσουμε». Εγώ σε κάποια πράγματα είμαι απόλυτη και το κόβω μαχαίρι. Και του απάντησα με ειρωνικό γελάκι όχι. Και μου απάντησε πως αν δεν… δεν… Και σηκώθηκα και έφυγα. Κι αν αυτό ακούγεται σοκαριστικό, οι συνέπειες του όχι θα σας φανούν πολύ πιο χυδαίες…» δήλωσε η ηθοποιός.

Η ίδια συνέχισε σοκαρισμένη: «Ένας άλλος άνθρωπος με παίρνει τηλέφωνο για συνεργασία, τα βρήκαμε και ξεκινήσαμε τις πρόβες. Ο κύριος Β συνεργάζεται με τον κύριο Α σε διαφορετικό θεσμικό επίπεδο. Μπαίνω στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση και την επόμενη μέρα αφού τον ενημέρωσα μου λέει πως δεν είναι σωστό αυτά τα πράγματα που κάνεις για να αποφύγεις μια συνεργασία».

Παράλληλα, η Φιλίτσα Καλογεράκου υπογράμμισε πως έπειτα από επικοινωνία που είχαν οι δύο άντρες μεταξύ τους, ο πρώτος χαρακτήρισε στον δεύτερο την ηθοποιό αναξιόπιστη και το αποτέλεσμα ήταν εκείνη να χάσει τη δουλειά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA