Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εγώ είμαι δέκτης διαφόρων παραπόνων και καταγγελιών. Κάποιοι άνθρωποι μας παίρνουν να μας συμβουλευτούν. Έχω ακούσει γοερά κλάματα με διηγούμενες ιστορίες, καταλαβαίνω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να τα καταγγείλουν. Με παίρνουν ως άνθρωπο, ως Σπύρο, να μου διηγηθούν μία ιστορία που δεν ήξερα και να με ρωτήσουν “εγώ αν το πω αυτό το πράγμα θα έχω επιπτώσεις;” Δηλαδή φοβούνται. Με παίρνουν αγόρια και κορίτσια. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί διάφορα πράγματα τα οποία τους κάνουν μέχρι και σήμερα, 10-15 χρόνια μετά, να είναι σε ψυχολόγους και να κλαίνε γοερά. Αυτό το πράγμα που περνάω εγώ και άλλοι από το Σωματείο, που ακούμε αυτά, είναι οδυνηρό και συμβουλεύω όλα αυτά τα παιδιά, με αγάπη, που είναι 40αρηδες και 50αρηδες, να τα καταθέσουν εγγράφως. Αν μείνουν στα αυτιά μας δεν βοηθάνε» τόνισε ο Σπύρος Μπίμπιλας μιλώντας στο OPEN.

Για την ανάρτηση που έκανε μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο, ο Σπύρος Μπίμπιλας ξεκαθαρίζει πως «πρόκειται για κάτι προσωπικό, δεν μιλάω ως πρόεδρος του Σωματείου» και συμπληρώνει: «επειδή υπήρχε η φημολογία όλων αυτών των ημερών, επειδή είχε βγει η πρόσληψη του αδερφού του, επειδή στείλαμε ειδοποιήσεις και η παραίτηση ήρθε μετά από το απίστευτο δημοσίευμα και τη συνέντευξη του 19χρονου, ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας κάνει συνδυασμούς στο μυαλό του και βγάζει την άποψή του».

Όποιος ηθοποιός έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση «να πάει στον δικηγόρο ή να έρθει στο Σωματείο να τον συμβουλέψουμε αν μπορεί να πάει στη Δικαιοσύνη ή αν υπάρξουν πειθαρχικές ποινές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.