«Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια. Με έχει καλέσει και στην Τουρκία και είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα είχε κρεβάτι και ήταν όλα χρυσά. Έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου» δήλωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα μιλώντας στο «Pop Up» για τον Ατζούν.
Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε επίσης για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι τη συμβουλεύτηκαν πριν μπουν στο παιχνίδι.
«Ο Ασημακόπουλος με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται μέσα στο παιχνίδι και του είπα να το ξεχάσει. Ο Σάκης έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος και σκληρός, ενώ στη ζωή του δεν είναι έτσι» είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.