Η παρουσιάστρια, που κέρδισε τις εντυπώσεις χορεύοντας χθες τον χορό της κοιλιάς στην εκπομπή της, είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» το 2013.
Διαβάστε ακόμη: Η Ιωάννα Μαλέσκου χόρεψε το χορό της κοιλιάς και αποθεώθηκε
Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη», ενώ σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο την βλέπουμε να απαντά σε ερώτηση για το αν συνδυάζονται οι σπουδές της στα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν τότε 24 χρονών.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.