Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μόλυ, το σκυλί του Γιώργου Μαυρίδη που ήταν και... μασκότ στο κατάστημα με τατουάζ στη Θεσσαλονίκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών και ο παρουσιαστής την αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Η αδυναμία του Γιώργου Μαυρίδη στην Μόλυ ήταν γνωστή αφού ο ίδιος είχε δηλώσει κουρασμένος από το World Party και είχε εκφράσει την επιθυμία του να γυρίσει σπίτι του προκειμένου να δει τους δικούς του και τον σκύλο που μεγάλωνε ενώ εκείνος έλειπε. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαυρίδης: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

«Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Μαυρίδης και τονίζει πως «ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω». 

Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο...

Posted by George Mavridis on Monday, October 11, 2021

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη:

Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. 

Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου.

Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ.

Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν.

Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω.

Καλό ταξίδι Πριγκηπέσα μου!