Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικό της μήνυμα, λέγοντας πως «η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση. Συνέβη και αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό κι από τη λέξη αναπηρία» έστειλε η ταλαντούχα stand up comedian, Κατερίνα Βρανά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, πριν από τέσσερα χρόνια.

«Το 2017 σχεδόν πέθανα. Διάτρηση εντέρου, που οδήγησε σε σηψαιμία και σηψαιμικό σοκ αλλά δεν πέθανα. Αυτό άφησε πάρα πολλά κατάλοιπα. Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση. Συνέβη και αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό και από τη λέξη αναπηρία. Νομίζω ότι η πολιτεία και η κοινωνία έχει αρχίσει λίγο να κινείται όχι μόνο στην αποδοχή αλλά και στην ένταξη ανθρώπων με δυσκολίες στην καθημερινή ζωή.

Αλλά αντιμετωπίζω ακόμα μεγάλες δυσκολίες, ιδίως σε παλιές πόλεις, όπως η Αθήνα. Στη Ρώμη μου βγήκε η πίστη. Λόγω αρχαιότητας και δομής, έχουν στενούς δρόμους, χάλια πεζοδρόμια, γλιστράνε, δεν υπάρχουν προσβάσεις και ο κόσμος παρκάρει όπου να ναι» είπε η Κατερίνα Βρανά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε όταν σε δημόσιο σχόλιό της προς τον Κώστα Μακεδόνα παράλλαξε την ατάκα της Τζένης Μπότση από τη σειρά «Το σημάδι του Έρωτα» και του είπε «Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η ανάπηρη;».

«Μου είπαν ότι δεν είναι σωστό να αυτοσαρκάζομαι λέγοντας πως είμαι είμαι ανάπηρη. Είναι ο επιστημονικός ιατρικός όρος. Έπαιξα με την ατάκα της Τζένης Μπότση γράφοντας στον Κώστα  Μακεδόνα “τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη; Μη θίγεστε με τη λέξη, να θίγεστε που δεν υπάρχει πρόσβαση στην Ελλάδα για τους ανάπηρους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA