Θετική στον κορονοϊό και η Έλλη Κοκκίνου με τη γνωστή τραγουδίστρια να μοιράζεται τα νέα μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram.
Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μουτίδου: Η έντονη αντίδρασή της γιατί δεν μπορεί να δει μαζί με την κόρη της τον πατέρα της
Η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε το θετικό τεστ και έγραψε με μεγάλη δόση χιούμορ: «Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο. Έφτασε και η σειρά μου. Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα».
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» η γνωστή τραγουδίστρια είχε αναφέρει πως «Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
- Εξελίξεις στην εξαφάνιση Λόρας: Πιθανότερο σενάριο να ταξίδεψε στη Γερμανία από την πρώτη μέρα φυγής της
- Τα νεότερα για τον τρίτο τραυματία στη Ρουμανία: Παραμένει διασωληνωμένος - Πότε θα επαναπατριστεί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.