Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη σοκαριστική εμπειρία που είχε ζήσει όταν ήταν μόλις 8 ετών και δέχθηκε επίθεση από επιδειξία. Με αφορμή την καταγγελια της Ιωάννας Σιαμπάνη μετά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε φανάρι από επαίτη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε ότι όταν ήταν μικρή και έπαιζε στην πυλωτή με μία φίλη της, ένας άνδρας τις πλησίασε και τις ρωτούσε αν μπορούσε να πάει κάπου τουαλέτα. Κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι τις κυνηγάει, φοβήθηκαν ότι θα τους κλέψει, ενώ εκείνος είχε γδυθεί και έτριβε το μόριό του στην τζαμαρία.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Άρχισε να γδύνεται και να μας κυνηγάει»

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την δήλωση αυτή, δέχτηκε ένα tweet από κάποιον χρήστη του μέσου που την κατέκρινε για το ρούχο που φόρεσε και- δικαιολογημένα- την έκανε έξαλλη. «Θέλω να διαβάσω κάτι, μισό λεπτό θα μου επιτρέψετε. Δεν πάει καλά ο κόσμος στο Twitter καμιά φορά. Γράφει ένας “καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του μέρα μεσημέρι κι αυτή, που μας πετάει τα στήθη της στη μάπα στις 10 το πρωί. Μιλάμε για σούργελο”. Πόσο ντροπιαστικό. Πόσο σεξιστής και τραγικός είσαι ρε φίλε; Είναι δυνατόν; Πόσο τραγικός τύπος μπορεί να είσαι; Ντροπή, ντροπή και ντροπή. Έχω δικαίωμα να φοράω, όπως και κάθε γυναίκα, ό,τι θέλω» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες τη σοκαριστική αυτή εμπειρία, με αφορμή συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου.