Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram το πρωί της Πέμπτης (8/9) τις φήμες ότι είναι έγκυος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου φαίνεται ξεκάθαρα πλέον η φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ περιέγραψε όλα της τα συναισθήματα και τη χαρά της που πλέον μπορεί να το μοιραστεί δημόσια.  

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει - Πότε παντρεύεται

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το "ναι" που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.

Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το "Αν" που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο "ευχαριστώ" για τη ζωή που έρχεται.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό.

Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξηγώντας και ουσιαστικά για ποιο λόγο μέχρι στιγμής δεν είχε μιλήσει δημόσια για την εγκυμοσύνη της.