Μενού
papadaki
Λουκία Παπαδάκη | Mega
  • Α-
  • Α+

Η Λουκία Παπαδάκη, το βράδυ της Τετάρτης, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο, την επιτυχημένη σειρά του Mega στην οποία συμμετέχει.

Η γνωστή ηθοποιός  μίλησε και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της τέχνης. «Το χειρότερο για μένα είναι αυτοί που ξέρουν και δεν μιλούν. Είναι απεχθής συνέργεια, ίσως είναι χειρότερο και από τον θύτη. Δεν ψωνίστηκα γιατί εξαρχής ήξερα τι είναι αυτό που πάω να κάνω. Αν δεν ήθελα να είμαι προβαλλόμενη θα γινόμουν λογιστής. Δεν είχα παρενοχλήσεις γιατί ήταν και το ''ύφασμα'' τέτοιο. Έπαιζε πάρα πολύ χειρότερα, αλλά τα τέρατα ήταν αποδεκτά τότε. Δεν είχα όμως τη ''χαρά'' να φέρω την καρεκλίτσα σε κανενός το κεφάλι. Τότε που δεν ήταν η εποχή της πληροφορίας, αυτά τα πράγματα ήταν κοινά ένοχα μυστικά. Αυτό που συμβαίνουν την τρέχουσα εποχή είναι πολύ λιγότερα  και πολύ πιο μικρής εκτάσεως  από αυτά που έπαιζαν τότε που ήταν και κοινώς αποδεκτά. Έχουν συμβεί φρικαλεότητες!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «Μαύρο Ρόδο» θυμίζοντας μια λεπτομέρεια που συνδέει τη σειρά του Mega με την «Λάμψη» και τον Λεωνίδα Κακούρη. «Ήμασταν παντρεμένοι στη Λάμψη και τώρα είμαι πεθερά του. Έχουμε γελάσει αφάνταστα!» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο. «Πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον σίριαλ. Πρέπει να ξέρει κι ο κόσμος που μας ακούει ότι είναι απαραίτητο να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Πρέπει να ερωτευτούμε την κάθε δουλειά για να την κάνουμε καλά. Πρέπει να σε ενθουσιάζει και να χαίρεσαι κάθε μέρα που πας. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που πηγαίνω στο γύρισμα. Σε απλά ελληνικά (σ.σ. η καλόγρια) θα τσακίσει το τεκνό ο πάει προς το τσάκισμα κάποια στιγμή. Πόσα χρόνια πια; Ρασάτο θα είναι καλύτερο. Αν απολυθώ αύριο από την σειρά, θα είναι εξαιτίας της εκπομπής» είπε γελώντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA