Μενού
Ανδρέας Μανωλικάκης - Στούντιο 4
Ανδρέας Μανωλικάκης - Στούντιο 4 | ΕΡΤ1
  • Α-
  • Α+

Ο καθηγητής σκηνοθεσίας και υποκριτικής, Ανδρέας Μανωλικάκης, βρέθηκε την Τετάρτη (23/5) στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων περιέγραψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μια περιπέτεια που είχε σε νεαρή ηλικία όταν έμενε στην Αμερική και ένας άντρας τον σημάδεψε με όπλο μέσα στο ίδιο του το σπίτι. 

«Από το Παρίσι πήγα στη Νέα Υόρκη, με την Πάολα μέναμε μαζί, κάποια στιγμή χωρίσαμε. Όταν μιλάω για την Πάολα είναι σαν να μιλάω ένα οικογενειακό μου πρόσωπο. Η ιστορία με τους γκάνγκστερ έγινε αφότου χωρίσαμε…», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μανωλικάκης.

«Έμενα σε ένα δίπατο διαμέρισμα στην Αστόρια μόνος μου και είχε μια εσωτερική σκάλα που οδηγούσε στην έξω πόρτα. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου κάνανε κάτι γελάκια και επειδή τότε είχα κάτι παραστάσεις, έλεγα "κορίτσια θα 'ναι, θα μου κάνουν αστεία".

Κάποια στιγμή μου κάνανε και 1-2 τηλέφωνα από το ταχυδρομείο που μου είπαν ότι έχουν ένα δέμα για μένα. Φαντάστηκα ότι θα είναι κάτι που το στέλνει η μάνα μου.

Με πήραν και τρίτη φορά και τους είπα ότι μου έχουν πει για το δέμα, αλλά δε μου το έχουν στείλει και με ρώτησαν αν θα είμαι στο σπίτι το Σάββατο. Παρασκευή βράδυ κοιμήθηκα 5 το πρωί, είχε έρθει μια φίλη μου από το Κάνσας. Ξυπνάμε κάποια στιγμή κατά τις 12-1, ανοίγω την κουρτίνα, και με το που ανοίγω την κουρτίνα, ακούω το κουδούνι.

Ρώτησα ποιος είναι και ήταν ένας ψηλός τύπος που μου είπε "από το ταχυδρομείο". Με το που ανοίγω την πόρτα, μου κολλάει το πιστόλι στο κεφάλι, κάνω πίσω, κλείνει η πόρτα και συνεχίζει να έχει το πιστόλι στο κεφάλι. Μου είπε να ανέβουμε πάνω…», συνέχισε.

«Επειδή έπαιζα και μπάλα μικρός, κάνω ότι ανεβάζω το ένα πόδι, ανεβαίνει αυτός, τραβάω το κορμί μου και μένει το πιστόλι στον αέρα και αρπάζω χέρι και πιστόλι μαζί.

Αυτός φρίκαρε, κατρακυλήσαμε τέσσερα σκαλιά και με βάραγε με το ελεύθερό του χέρι. Είχα σκύψει, φώναζα "βοήθεια", με τα πολλά κάποια στιγμή απελευθερώνεται το πιστόλι, πυροβολεί και εξαφανίζεται.

Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν τόσο πολύ εκτός ανάσας και δεν ήξερα καν αν είχα φάει τη σφαίρα, έπαθα μεγάλο σοκ. Ανέβηκα επάνω, λιώμα και η κοπέλα δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει», ανέφερε ο Ανδρέας Μανωλινάκης, εξηγώντας ότι στη συνέχεια ο αστυνομικός στον οποίο κατήγγειλε το περιστατικό έδειχνε να είναι μάλλον δύσπιστος απέναντί του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA