Μενού
Άννα Βίσση
Άννα Βίσση | NDP
  • Α-
  • Α+

Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Φώτη Ιωαννίδη και η Άννα Βίσση, δηλωμένη Παναθηναϊκός, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και τον ρώτησε με τον δικό της τρόπο μήπως και λυθεί το μυστήριο.

Σε βίντεο που ανέβασε η Άννα Βίσση στο TikTok τη βλέπουμε σε βραδινή έξοδο να κάθεται ανάμεσα στον Φώτη Ιωαννίδη και τη σύντροφό του, Ελένη Βουλγαράκη.

Όταν η τελευταία αρχίζει να σιγοτραγουδάει το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, «Χρυσόψαρα», θέλοντας να τους πειράξει που ασχολούνται με το κινητό τους, η «απόλυτη» τραγουδάει μαζί της και παίρνει πάσα από τον στίχο του τραγουδιού «Δεν θα Τρελαθούμε» για να ρωτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη:  

«Δεν θα τρελαθούμε. Θα μείνεις στον Παναθηναϊκό ή δεν θα μείνεις στον Παναθηναϊκό; Να ξέρουμε γιατί έχω αγωνία. Δεν ξέρω τι να κάνω, που να πάω τον χειμώνα».

@annavissiofficial Η ψαριά της βραδυάς 🐠🐠🐠 @Voulgaraki Eleni @Ioannidis Fotis ☘️ #chrysopsara #annavissi @fannatics ♬ original sound - annavissiofficial

Εκείνος, μάλλον απέφυγε να απαντήσει, αφού χαμογέλασε, σκουπίστηκε με μία χαρτοπετσέτα και περιορίστηκε στο να πει «Ιδρώσαμε, ιδρώσαμε»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA