Η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τα θέματα επικαιρότητας που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και τις δικές της αγωνίες, ενώ αναφέρθηκε και στα πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα σε εκείνη για τον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη, στον αέρα του «Πρωινού».
«Ευτυχώς φέτος τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην εκπομπή. Εμένα ο Γιώργος Λιάγκας με πειράζει γενικά, αλλά δεν ενοχλούμαι. Είμαι πολύ καλά», σχολίασε η Ελένη Βουλγαράκη, τονίζοντας ότι δεν έχει κάνει συζητήσεις ακόμα για την επόμενη σεζόν.
Όταν ρωτήθηκε - με αφορμή φωτογράφιση στην οποία θα συμμετείχε - για τα θέματα επικαιρότητας, όπως ενδοοικογενειακή βία και γυναικοκτονίες, η δημοσιογράφος ανέφερε:
«Με όλα αυτή την επικαιρότητα και όλα αυτά που γίνονται, σκέφτομαι ότι αν ακούσω κάτι από διπλανό μπαλκόνι, θα πάρω κατευθείαν την αστυνομία. Τα πράγματα δεν είναι αστεία πλέον».
Τέλος, η ίδια δεν έκρυψε τις αγωνίες που έχει για το μέλλον όταν θα έχει αποκτήσει παιδί.
«Δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, μάλλον ήμουν τυχερή. Με όσα συμβαίνουν, σκέφτομαι αν θα μπορώ να είμαι εκεί κάθε στιγμή να παρατηρώ και να προσέχω το παιδί μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Βουλγαράκη.
- Πέθανε ο Νίκος Καλογερόπουλος: Θλίψη για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού
- Κλέλια Ανδριολάτου: Έβαλε το μαγιό και έκανε γιόγκα στον Αχέροντα
- TikToker διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ: Επέλεξε υποβοηθούμενη ευθανασία στα 49 και κατέγραψε τις τελευταίες μέρες
- Δύο ανερχόμενα νησιά που μπήκαν στο ραντάρ του ελληνικού καλοκαιριού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.